Leadbouwers is het online marketing bureau uit Nijmegen, gespecialiseerd in data driven leadgeneratie.

Leadbouwers heeft brede online marketing expertise in huis. Ons team bestaat uit ervaren specialisten op het vlak van online marketing strategie, zoekmachine optimalisatie (seo), online advertising (sea), marketing automation en conversieoptimalisatie. Met veel kennis van de nieuwste technieken gecombineerd met wetenschappelijke inzichten, maken wij de vertaalslag van traditionele marketing naar slimme (geautomatiseerde) online marketing.

 

We ondersteunen bedrijven met uiteenlopende online vraagstukken. Vaak begint dat met de ontwikkeling van een online marketing strategie. Vanuit dit vertrekpunt maken we advertentiecampagnes, optimaliseren we de conversieratio van jouw website en zorgen we dat je beter vindbaar wordt in zoekmachines. En last but not least, we zorgen voor meetbaar resultaat: meer website bezoekers, meer leads, meer klanten. Cijfers vertellen wat goed werkt en wat niet werkt. Die informatie gebruiken we om jouw campagnes en website verder te verbeteren.

 

Het beste resultaat bereiken we niet alleen door voortdurende analyse en verbetering. Steeds vaker integreren we (online) marketing in bestaande bedrijfsprocessen, door de inzet van inbound marketing en marketing automation. We geven je graag advies over de tools, strategie en implementatie.

 

Waarom je met ons samenwerkt:

✔ Ervaren online marketeers

 

Ons team bestaat uit doortastende online marketeers. Experts die met je mee denken én doen. Als Google partner en Hubspot partner zijn we dé digitale partner voor bedrijven met groeiambitie.

 

✔ Teamwork

 

Samen ben je het meest succesvol. We zijn open over onze werkzaamheden en geven inzicht in onze systemen en tools. Geen black box dus. Liever iets zelf doen? Dat kan. Ieder van ons vindt het leuk om kennis over te brengen. In de vorm van workshops, maar we plannen ook frequente bijeenkomsten, om resultaten en verbeteringen te bespreken.

 

✔ Creatieve online concepten en websites

 

Online succesvol, dat word je niet zomaar. Daar hoort niet alleen online marketing bij, maar ook een effectieve website of webshop, of een onderscheidend creatief concept. Daarom ontwikkelen we samen met vaste partners Bluenotion en LookinSharp een krachtige visuele merkidentiteit en gebruiksvriendelijke apps, websites en webshops.

 

Let’s talk

Wat zijn je doelen en uitdagingen? Samen nemen we je digitale strategie onder de loep en bekijken we welke kansen er zijn om online succesvoller te worden.

Certificeringen en Partners

Ons Team

Jelle Althuizen

Eigenaar en online marketeer jellealthuizen@leadbouwers.nl

Dorien Duijsings

Online marketing specialist dorienduijsings@leadbouwers.nl

Rianne Durenkamp

Online marketing specialist
riannedurenkamp@leadbouwers.nl

Marieke van Wel

Junior online marketeer mariekevanwel@leadbouwers.nl

Marieke van Wel

Junior online marketeer mariekevanwel@leadbouwers.nl

Ons Team

Jelle Althuizen

Eigenaar en online marketeer

Dorien Duijsings

Online marketing specialist

Rianne Durenkamp

Online marketing specialist

Rik Meijer

Junior online marketeer

Marieke van Wel

Junior online marketeer

Onze klanten