Maak kennis met de specialisten van Leadbouwers. Ons team bestaat uit gedreven en ervaren jong professionals, experts die met jou mee denken én doen! Hieronder stellen we ons even aan je voor en vertellen we wat we zo leuk vinden aan het werk bij Leadbouwers als online marketeer.

Ons Team

Dorien Duijsings

Online marketing specialist
dorienduijsings@leadbouwers.nl

Wat is het leukste aspect van jouw werk bij Leadbouwers?
"Het niet iedere dag hetzelfde hoeven te doen. Elke dag ben ik met meerdere klanten bezig. Leadbouwers beheerst heel veel werkzaamheden in het online marketing-vlak en voert die allemaal uit. Die diversiteit in werkzaamheden vind ik dus erg leuk. Ook de diversiteit in klanten overigens: e-commerce, B2B, klein, groot. Daarnaast nog het contact met klanten. Het geeft voldoening als klanten positief zijn over onze hulp."

Bart Winter

Google Ads specialist
bartwinter@leadbouwers.nl

Wilde je altijd al online marketing doen? "Ja. Ik heb de opleiding Sportmarketing gedaan. Tijdens die opleiding merkte ik dat de online marketing steeds groter werd. Een interessante markt voor een latere carrière. Tijdens mijn stages heb ik hier al wat ervaring in opgedaan. Nu na mijn master Marketing werk ik fulltime als online marketeer. Ik denk zeker dat er een toekomst in dit vakgebied zit voor mij."

Rianne Durenkamp

Junior online marketeer
riannedurenkamp@leadbouwers.nl

Wat doe jij bij Leadbouwers?
"Ik ben hier begonnen als stagiaire. Ik was een beetje het manusje-van-alles waardoor ik veel geleerd heb. Heel leuk! Ik ben hier begonnen met content en zoekwoorden (SEO). Nu ondersteun ik bij allerlei taken. Maar ik heb ook eigen projecten en taken, zoals een nieuw ontwerp maken voor offertes en de hubspot-migratie. Ook doe ik veel in WordPress en houd ik LinkedIn campagnes voor klanten bij."

Lotte Lemmen

Junior online marketeer
lottelemmen@leadbouwers.nl

Hoe ben je bij Leadbouwers terecht gekomen? En hoe bevalt het tot nu toe?
"Ik heb gereageerd op een vacature op stagemax.nl. Ik twijfelde eerst een beetje of online marketing iets voor mij was, maar ik dacht toen “dat gaan we vanzelf wel zien!”. Jelle belde mij eigenlijk diezelfde dag nog, het bedrijf en de functie leken me heel leuk, het team leek me erg gezellig dus ik ben de uitdaging aangegaan. En het bevalt tot nu toe erg goed! Het is heel breed en je leert veel over veel verschillende dingen! Je werkt echt ergens naartoe en je ziet ook daadwerkelijk resultaten."

Jelle Althuizen

Eigenaar en online marketeer
jellealthuizen@leadbouwers.nl

Je bent de oprichter van Leadbouwers. Hoe is het allemaal begonnen?
"Ik heb heel lang in online marketing gewerkt. Al tijdens mijn studie ben ik daarmee begonnen. Dat vond ik altijd heel leuk. Toen werkte ik voor een grote vacaturebank. Dat hield in dat ik de online marketing verzorgde voor een groot platform."

"Op een gegeven moment wilde ik meer de adviesrol in. Via mijn netwerk kreeg ik vaker de vraag of ik kon ondersteunen met online marketing. Toen heb ik mijn werk opgezegd. Op vrijdag heb ik het afscheidsfeestje gehad. Op maandag maakte ik de eerste werkdag voor mijn eigen bedrijf. Na vijf dagen had ik de eerste klant! En zo is hoe het begonnen is."

Ons Team

Wil jij eens met een van onze specialisten om de tafel? Neem contact met ons op en we bespreken graag wat wij voor jou kunnen betekenen.

Onze klanten