Maak kennis met de specialisten van Leadbouwers. Ons team bestaat uit gedreven en ervaren jong professionals, experts die met jou mee denken én doen! Hieronder stellen we ons even aan je voor en vertellen we wat we zo leuk vinden aan het werk bij Leadbouwers als online marketeer.

Ons Team

Dorien Duijsings

Online marketing specialist
dorienduijsings@leadbouwers.nl

Wat is het leukste aspect van jouw werk bij Leadbouwers?
"Het niet iedere dag hetzelfde hoeven te doen. Elke dag ben ik met meerdere klanten bezig. Leadbouwers beheerst heel veel werkzaamheden in het online marketing-vlak en voert die allemaal uit. Die diversiteit in werkzaamheden vind ik dus erg leuk. Ook de diversiteit in klanten overigens: e-commerce, B2B, klein, groot. Daarnaast nog het contact met klanten. Het geeft voldoening als klanten positief zijn over onze hulp."

Rianne Durenkamp

Online marketing specialist
riannedurenkamp@leadbouwers.nl

Wat doe jij bij Leadbouwers?
"Ik ben hier in een grijs verleden begonnen als stagiaire. Ik was destijds een beetje het manusje-van-alles waardoor ik veel geleerd heb. Heel leuk, zo ontwikkel je een hele brede basis! Inmiddels werk ik er al meer dan 3 jaar en ben ik verantwoordelijk voor mijn eigen projecten en klanten. Ik werk veel met Hubspot, Wordpress en houd me vooral bezig met SEO, Google Ads, LinkedIn advertising, email marketing en data analyseren. Stiekem vind ik het ook altijd leuk om met de hele technische vraagstukken mee te denken.

Jelle Althuizen

Eigenaar en online marketeer
jellealthuizen@leadbouwers.nl

Je bent de oprichter van Leadbouwers. Hoe is het allemaal begonnen?
"Ik heb heel lang in online marketing gewerkt. Al tijdens mijn studie ben ik daarmee begonnen. Dat vond ik altijd heel leuk. Toen werkte ik voor een grote vacaturebank. Dat hield in dat ik de online marketing verzorgde voor een groot platform."

"Op een gegeven moment wilde ik meer de adviesrol in. Via mijn netwerk kreeg ik vaker de vraag of ik kon ondersteunen met online marketing. Toen heb ik mijn werk opgezegd. Op vrijdag heb ik het afscheidsfeestje gehad. Op maandag maakte ik de eerste werkdag voor mijn eigen bedrijf. Na vijf dagen had ik de eerste klant! En zo is hoe het begonnen is."

Rik Meijer

Junior online marketeer
rikmeijer@leadbouwers.nl

Hoe ben je bij Leadbouwers komen werken?
"Sinds februari ben ik hier werkzaam als stagiair. Ik was opzoek naar een uitdagende stage waar ik veel kon leren bij een jong en dynamisch bedrijf. Via via kwam ik zo bij Leadbouwers terecht."

Marieke van Wel

Junior online marketeer
mariekevanwel@leadbouwers.nl

Wat vind je het leukst om te doen bij Leadbouwers?
"Ik ben hier sinds juli werkzaam als junior online markeer. Ik vind het tot nu toe het leukst om me te verdiepen in het schrijven van blogs en social media posts. Maar eerlijk gezegd vind ik het vooral leuk dat ik hier van alles kan doen."

Wil jij eens met een van onze specialisten om de tafel? Neem contact met ons op en we bespreken graag wat wij voor jou kunnen betekenen.

Onze klanten