Adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook is een goede methode om je doelgroep te bereiken. Dankzij alle informatie die Facebook heeft van haar gebruikers, kun je er super gericht adverteren.

Facebook biedt de mogelijkheid om advertenties te tonen gericht op jouw website, bedrijfspagina of app. De targeting mogelijkheden zijn uitgebreid. Op Facebook kan je targeten op leeftijd, locatie, interesses en zelfs relatiestatus. Leadbouwers adviseert over hoe je adverteren op Facebook kan gebruiken om je naamsbekendheid, Facebook bereik of conversies op je website te verhogen. We meten voortdurend het resultaat en scherpen je campagnes aan als dat nodig is.

Hoe werkt adverteren via Facebook?

Facebook heeft een eigen advertentieplatform, Facebook Ads. Via dit platform kunnen wij advertenties maken en tonen in het (mobiele) nieuwsoverzicht van gebruikers. Tegelijkertijd kun je dezelfde advertentie ook op Instagram tonen, om het bereik van je Facebook advertentiecampagne te vergroten. Dankzij Facebook remarketing kun je ervoor kiezen om bezoekers van jouw website te blijven bereiken, nadat ze jouw website verlaten.

Voordelen van adverteren via Facebook

  • Extra overtuigingskracht dankzij sociale context
  • Super gericht adverteren
  • Zelf advertentiebudget bepalen
  • Remarketing via Facebook

Adverteren op Facebook implementatie en beheer

Leadbouwers adviseert over hoe adverteren op Facebook kan bijdragen aan het behalen van je doelstellingen. Wil je leads genereren, naamsbekenheid opbouwen of het bereik van jouw organische berichten vergroten? Daarna richten we één of meerdere campagnes voor je in. We zorgen er ook voor dat het resultaat van de campagnes wordt gemeten. Na de inrichting sturen we voortdurend bij, bijvoorbeeld door advertentievarianten die beter presteren, vaker te vertonen.

 

Benieuwd naar alle mogelijkheden die Facebook advertising voor jou heeft? Neem gerust contact met ons op.

Meer weten?

We nemen snel - meestal vandaag nog - contact op.