Website laten maken

Leadbouwers bouwt conversiegerichte websites; websites die resultaat opleveren. We adviseren over hoe je jouw doelgroep het beste kan bereiken en hoe je hen overtuigt op jouw website.

Wat wil je bereiken met je website? Wij vertalen jouw strategische doelstellingen naar meetbare, online doelstellingen. Tijdens dit traject verdiepen wij ons in de doelgroep van je organisatie. Hoe kunnen we hen het beste bereiken en verleiden om contact op te nemen of hun contactgegevens achter te laten?

Goed vindbare website laten maken

Goed gevonden worden in Google is onderdeel van een succesvolle website. Goede zoekmachineoptimalisatie begint met het doen van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Dat vormt de basis voor het contentplan; de indeling van de pagina’s op je website en de zoekwoorden die per pagina belangrijk zijn. Je kan de teksten voor je website zelf schrijven, of seo copywriting door Leadbouwers laten verzorgen.

Hoe kan ik een website op maat laten maken?

Wij starten met de ontwikkelfase zodra het ontwerp en het contentplan naar wens is. We koppelen je website aan een CMS, zodat je zelf pagina’s, blogs, foto’s en teksten kan toevoegen. En we optimaliseren uw webpagina’s, zodat deze goed gevonden worden in Google. Onze betrokkenheid stopt niet na de oplevering van uw website. Wij houden pro-actief in de gaten of uw website de doelstellingen bereikt. Daarnaast maken we online marketing campagnes in Google AdWords of LinkedIn, die perfect aansluiten bij de doelgroep die je wil bereiken.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Meer weten?

We nemen snel - meestal vandaag nog - contact op.