Online leads genereren

Het ontmoeten van nieuwe zakelijke klanten heeft doorgaans te maken met online leads genereren. Leadbouwers is specialist in leads genereren online. Dat een van de meest doeltreffende en gunstige manieren is om nieuwe klanten aan te trekken.

Online leads genereren omvat alle werkzaamheden die zich richten op mogelijke klanten in contact te laten komen met jouw bedrijf. Een zakelijke relatie binnenhalen behaal je immers niet zomaar. Van de identificatie van een prospect tot een gesprek aan tafel met de juiste persoon. Je bedrijfswebsite is een goed startpunt om online leads te verwezenlijken. Leadbouwers geeft je advies en implementeert zakelijke leadgeneratie strategieën en tools die aansluiten bij je organisatie.

Strategie voor online leadgeneratie

In samenwerking met jouw bedrijf zullen we de strategie waarmee we de online leads genereren op een heldere en nuttige manier ontwikkelen. en heldere en nuttige online leadgeneratie strategie ontwikkelen. Waar wil jij je als organisatie in onderscheiden? En hoe kunnen we in iedere fase van het beslissingsproces bij jouw potentiële klant in beeld komen? We zorgen ervoor dat we voor jouw bedrijf een heldere en gestroomlijnde strategie ontwikkelen, waarmee we doelgericht en structureel jouw doelgroep gaan bereiken.

Online leads genereren in de praktijk

We zullen aan de slag gaan met verschillende speerpunten. Enerzijds gaan we zorgen voor relevanter verkeer naar jouw website. Om doorlopend leads via je eigen website binnen te halen, gaan we ook bedrijven én personen herkennen op je website.

Bedrijven herkennen op je website

Wil je meer inzicht krijgen in welke bedrijven jouw website bezoeken? Met Salesfeed kun je bedrijven herkennen op je website. Dit kan ervoor zorgen dat je waardevolle commerciële informatie verzamelt over zowel prospects als over bestaande of oud klanten. Leadbouwers is Salesfeed partner en wij adviseren je over de implementatie, maar ook over de opvolging van leads. Om de opvolging van leads zo aantrekkelijk mogelijk te maken werken wij samen met telemarketingbureau’s.

Sales en marketing gaan hand in hand

Wij gaan er vanuit dat sales en marketing hand in hand gaan. We stellen samen de juiste prioriteiten op en maken een keuze uit een strategie die past bij jouw organisatie. Op deze manier verwezenlijken we snel resultaat, maar zorgen we ook voor leadgeneratie online op lange termijn.

Meer weten?

We nemen snel - meestal vandaag nog - contact op.