Google Adwords uitbesteden

Wil je het maximale halen uit online marketing? Leadbouwers is al jaren Google Partner en heeft een team AdWords specialisten om je te helpen. Google AdWords uitbesteden zorgt ervoor dat jij kan doen waar je goed in bent. Wij zorgen voor meetbare resultaten.

Met Google Adwords heb je een effectieve manier in handen om leads of verkopen via je website te realiseren. Google AdWords laat jouw advertenties zien, zodra iemand zoekt op het product of dienst dat jouw organisatie aanbiedt. Je kan zowel lokaal als nationaal of internationaal adverteren. De positie van je advertentie wordt bepaald door een biedsysteem, waarbij de relevantie en de kwaliteit van je zoekwoorden en advertentie belangrijk is.

Waarom Google Adwords uitbesteden?

Vaak ontbreekt het aan tijd of expertise om een AdWords campagne op te zetten. Bovendien wordt Google AdWords steeds complexer en zijn er steeds meer technieken om je doelgroep te bereiken, zoals Google Shopping, Remarketing en RSLA. Ook het meten van het resultaat van AdWords campagnes is belangrijk. Google AdWords beheer uitbesteden is daarom de efficiëntste en voordeligste oplossing. Onze gedreven AdWords specialisten zorgen ervoor dat je meer omzet realiseert met hetzelfde budget.

AdWords beheer uitbesteden aan Leadbouwers

Google Adwords uitbesteden zorgt ervoor dat je je online omzet kan verhogen. Op basis van jouw doelstellingen en beschikbare advertentiebudget maken we een strategie waarmee we het beste rendement uit AdWords halen. Wij bekijken wat werkt in jouw AdWords campagne en breiden dit waar nodig uit. De zoekwoorden of advertentieteksten die niet werken, passen we aan. Dankzij de koppeling met Google Analytics, laten we je iedere maand zien welk resultaat jouw AdWords campagnes behalen.

Onze AdWords dienstverlening

  • AdWords strategie ontwikkeling
  • Inrichting AdWords campagnes
  • Beheer AdWords campagnes (bodmanagement, zoekwoorden, advertenties/extensies optimaliseren)
  • Koppeling met Google Analytics, Google Shopping, Google Merchant Center
  • Integratie met Google Tag Manager
  • Google AdWords Rapportages

Onze AdWords specialisten laten je graag zien wat het voordeel is van AdWords beheer uitbesteden.
Neem contact op voor een kennismaking.

Meer weten?

We nemen snel - meestal vandaag nog - contact op.