Online Marketing Dashboard

Gebruik een dashboard om in één oogopslag inzicht te krijgen in de voortgang en resultaten van jouw marketingcampagnes.

Met een dashboard creëer je een overzichtelijke datavisualisatie. Je ziet schematisch de resultaten van jouw online marketing activiteiten. Een dashboard vormt een overzicht van data uit alle verschillende bronnen. Denk hierbij aan data van jouw website uit Google Analytics, van jouw mailsystemen en van sociale media accounts.

Met datavisualisatie zie je direct de voortgang en resultaten van je campagnes. Wil jij ondersteuning bij het inrichten van jouw dashboard of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Dashboard op maat

Een online marketing dashboard zorgt ervoor dat je alle resultaten en voortgang van jouw online marketingactiviteiten overzichtelijk weergeeft. Mits juist ingericht. Een dashboard is een real-time weergave van jouw marketingprestaties. Dit betekent dat je gelijk actie kan ondernemen als een kanaal of campagne niet naar wens presteert.

Het is daarom van belang dat de inrichting van jouw dashboard aansluit bij jouw organisatie. Leadbouwers ondersteunt bij het op maat creëren van jouw dashboard. Op basis van jouw wensen en KPI’s maken we een datavisualisatie. Zo blijf je op de hoogte van de real-time prestaties van jouw online marketing campagnes.

Data visualisation tools

Bij Leadbouwers werken we met verschillende data visualisation tools, zoals Google Data Studio en Klipfolio. We kijken samen naar de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Naast het inrichten van jouw online marketing dashboard, ondersteunen we ook bij het interpreteren van deze gegevens. Welke kanalen presteren naar wens en waar moet meer aandacht aan worden besteed? Leadbouwers helpt jou met het analyseren van de data zodat we hier snel en effectief kunnen inspelen.

Wil jij ondersteuning bij het inrichten van online marketing dashboards en het interpreteren van de datavisualisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten?

We nemen snel - meestal vandaag nog - contact op.