Rianne Durenkamp

Laten we beginnen met een makkelijke vraag. Wat is jouw lievelingseten?
Sushi. Sowieso Sushi. Maar niet die met zalm. Ik vind rauwe zalm niet lekker. Anders mag afhaalchinees ook. Of noodles. Ik zie een trend ontstaan.

Wat doe jij bij Leadbouwers?
Ik ben hier begonnen als stagiaire. Ik was een beetje het manusje-van-alles waardoor ik veel geleerd heb. Heel leuk! Ik ben hier begonnen met content en zoekwoorden (SEO). Nu ondersteun ik bij allerlei taken. Maar ik heb ook eigen projecten en taken, zoals een nieuw ontwerp maken voor offertes en de hubspot-migratie. Ook doe ik veel in WordPress en houd ik LinkedIn campagnes voor klanten bij.

Wilde je altijd al iets in de (online) marketing doen?
Ik had geen idee wat ik wilde doen met mijn opleiding Communicatiewetenschap. In mijn tweede of derde jaar kwam ik erachter dat ik de beïnvloeding-kant het interessantst vond. Voor mijn stage was ik destijds opzoek naar een bedrijf dat mij oprecht alles wilde bijbrengen. Een fijn team, dat zich met interessante dingen bezig houdt. Zo kwam ik bij Leadbouwers. Online marketing heeft toen zeker mijn interesse gewekt. En dat doet het nog steeds haha!

Wat was jouw beste ervaring bij Leadbouwers tot nu toe?
De ontdekking van de HTML-code. Dat had ik nog nooit gezien en een dag later schreef ik zelf dingen in elkaar. Ik mocht zelf mijn gang gaan en dat was gewoon heel leuk. Daarnaast vind ik iedere dag bij Leadbouwers gewoon leuk. Lekker gezellig, mijn ding doen. Het teamuitje was ook een geweldige ervaring!

Waarin zou je nog door willen groeien / verder willen ontwikkelen?
Ik denk… Ik doe nu nog niet zo heel veel met SEA. Daar zou ik nog meer naar willen kijken. Is dat iets voor mij? Vind ik dat interessant? Verder gewoon alles wat met websites te maken heeft. Dat vind ik wel tof. Door het werk bij Leadbouwers ben ik erachter gekomen dat ik het technische verhaal achter websites heel interessant vind. Dat had ik niet verwacht. Ik begrijp het nog niet allemaal, maar ik krijg nu wel de kans om er een beetje dieper in te duiken.

Wat vind jij leuk om te doen buiten het werk?
Ik ben echt een film-ganger. Ik bingewatch ook genoeg op Netflix. Ben ik ook erg goed in. Daarnaast vind ik koken heel leuk. En reizen natuurlijk! Tot nu toe is mijn lievelingsstad Valencia. En Zweden is leuk. Ik ga deze zomer een reis door Europa maken. Een roadtrip door Amerika van East naar West staat nog op de wensenlijst.

Dus je kookt graag. Wat kook je dan zoal?
Curries. En ik maak heel lekkere gebakken aardappels uit de oven. Met rozemarijn en knoflook. Zolang het maar niet aan de hand van een recept hoeft. Dan verpest ik het. Ik schud het gewoon uit mijn mouw en negen van de tien keer ben ik er best trots op.