Lotte Lemmen

Junior online marketeer

✉: lottelemmen@leadbouwers.nl

Even een instap-vraagje, wat is jouw favoriete plek om op vakantie te gaan?
Ik ben hier nog niet geweest, maar volgend jaar ga ik naar de Noordkaap. Ik ga samen met mijn vriend een maand roadtrippen daar. Ik heb er echt ontzettend veel zin in, we gaan ook in een maand dat we veel kans hebben om het Noorderlicht te zien! Het wordt wel heel koud, maar dat nemen we voor lief! Ohja, we gaan ook naar het dorpje waar de kerstman vandaan komt, super leuk, want ik hou van kerst.

Hoe ben je bij Leadbouwers terecht gekomen? En hoe bevalt het tot nu toe?
Ik heb gereageerd op een vacature op stagemax.nl. Ik twijfelde eerst een beetje of online marketing iets voor mij was, maar ik dacht toen “dat gaan we vanzelf wel zien!”. Jelle belde mij eigenlijk diezelfde dag nog, het bedrijf en de functie leken me heel leuk, het team leek me erg gezellig dus ik ben de uitdaging aangegaan. En het bevalt tot nu toe erg goed! Het is heel breed en je leert veel over veel verschillende dingen! Je werkt echt ergens naartoe en je ziet ook daadwerkelijk resultaten. Of online marketing iets is wat ik mijn hele leven blijf doen kan ik nu nog niet zeggen, maar het bevalt me bij Leadbouwers in ieder geval wel!

Waar zou je je nog meer in willen verdiepen?
Google Ads denk ik. Ik heb wel advertentieteksten geschreven en advertenties in Ads geïmplementeerd maar ik weet nog niet zo goed wat alle output betekent. Ik hou me daar in mijn taken toch minder mee bezig. Maar ik ga een keer met Bart meekijken!

Als je een dagje niet aan het werk bent, wat ga je dan het liefste doen?
Met vriendinnen naar een gave stad rijden zoals Leiden of Antwerpen bijvoorbeeld. En dan daar gezellig de stad bekijken, shoppen en een lekker terrasje. Maaaaar, thuis met Netflix op de bank is natuurlijk ook heel chill.

Wat is je favo serie dan?
Oeh, ik weet niet of ik daar één antwoord op kan geven. Sowieso is La Casa de Papel een favoriet! En Orphan Black. Oh, en natuurlijk Orange is the new black. En ja, ik schaam me er wel een klein beetje voor maar ik heb heel Pretty Little Liars gekeken in één zomervakantie. Dat zijn 7 seizoenen! Zo’n hele goede serie was het ook weer niet, maar je wil toch weten hoe het afloopt.

Noem eens een random feitje over jezelf!
Nou, ik verzamel bioscoopkaartjes! Echt al m’n hele leven. Ik heb zelfs m’n allereerste kaartje nog: Harry Potter! Dat vind ik nog steeds leuke films. Ik geef ook musicalles aan kleine kinderen. Dat doe ik al 6 jaar ongeveer. Vroeger deed ik het zelf en nu geef ik les. Elk jaar oefenen we een toneelstuk zoals Mathilda of Sjakie en de Chocoladefabriek en die voeren we dan op.

En ik hoorde dat je twee hele leuke huisdiertjes hebt?
Haha ja, ik heb twee katjes: Ruby en Lilly! Het zijn twee zusjes, super ondeugend zijn ze. Mijn vriend is programmeur en heeft destijds de naam Ruby bedacht. Ik kwam er laatst pas achter dat Ruby is een programmeertaal is en mijn vriend dus stiekem onze kat naar een programmeertaal heeft vernoemd haha.

Als afsluiter, wat is je het meest bijgebleven van de tijd dat je nu bij Leadbouwers werkt?
Ik ben er nog niet zo heel lang maar ik iets wat ik me goed kan herinneren is de middag dat we met z’n alleen de nieuwe Ikea-kast in elkaar gingen zetten. Ik had het deurtje er natuurlijk weer verkeerd om ingezet… Oeps!