Zoekmachine optimalisatie advies

Tegenwoordig maakt iedereen wel gebruik van zoekmachines zoals Google. Het vindbaar zijn op deze kanalen is een belangrijke factor voor je bedrijf. Heb jezelf geen idee hoe je dit moet bereiken? Aan de hand van ons zoekmachine optimalisatie advies helpen we jou verder!

Google of andere zoekmachines bepalen de positie van jouw website. Dit doen ze aan de hand van meer dan 200 factoren. Opbouw en de inhoud van jouw website zijn twee belangrijke factoren hierbij. Echter is ook de snelheid en gebruiksvriendelijkheid van jouw website van belang. Deze factoren kunnen immers allemaal invloed hebben op de positie van jouw website in zoekmachines. Tijdens het zoekmachine optimalisatie advies van Leadbouwers gaan we onder andere met deze factoren aan de slag. We bekijken aan welke factoren jouw website al voldoet en waar er nog verder in geoptimaliseerd kan worden. Het resultaat? Een hogere positie in Google voor de zoekwoorden die passen bij jouw bedrijf.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Google toont zoekresultaten die zij relevant acht aan de zoekopdracht van de gebruiker. Naast deze gratis resultaten heeft Google de mogelijkheid om via Google AdWords betaalde zoekresultaten te tonen boven de gratis zoekresultaten. Bij de gratis zoekresultaten is het van belang om een zo hoog mogelijke positie te bemachtigen. Om deze positie te verhogen is het belangrijk dat je website zo wordt ingericht dat hij beter vindbaar is. Geen idee hoe je dit zou moeten verwezenlijken? Je kunt Leadbouwers inschakelen om je advies te geven! Deze optimalisatie zorgt ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt dan die van de concurrent.

Wat houdt het advies zoekmachine optimalisatie van Leadbouwers in?

Leadbouwers geeft zoekmachine optimalisatie advies dat volledig is toegespitst op wat jij wilt bereiken met je website. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we samen welke diensten en producten belangrijk zijn voor jouw organisatie. Op basis daarvan voeren wij een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit. Hierdoor ontstaat een beter beeld waar jouw website op gevonden wordt. Met deze zoekwoorden kan jouw website zich dan onderscheiden van de concurrent. In ons advies zoekmachine optimalisatie nemen we een ook seo copywriting mee. Het plaatsen van krachtige teksten en de juiste zoekwoorden op je website heeft een grote invloed op de positie van jouw website in zoekmachines.

Meer weten?

We nemen snel - meestal vandaag nog - contact op.