Online leadgeneratie

Het vinden van nieuwe zakelijke klanten heeft doorgaans te maken met lead generatie. Leadbouwers is specialist in online leadgeneratie. Leadgeneratie online is een van de meest doeltreffende en gunstige manieren om nieuwe klanten aan te trekken.

Online leadgeneratie omvat alle werkzaamheden die zich richten op potentiële klanten in contact te laten komen met jouw bedrijf. Het binnenhalen van een zakelijke relatie behaal je immers niet zomaar. Van de identificatie van een prospect tot een gesprek aan tafel met de juiste persoon. Leadbouwers geeft je advies en implementeert zakelijke leadgeneratie strategieën en tools die aansluiten bij je organisatie.

Online leadgeneratie strategie?

In samenwerking met jouw bedrijf zullen we een heldere en nuttige online leadgeneratie strategie ontwikkelen. Waar wil jij je als organisatie in onderscheiden? En hoe kunnen we in iedere fase van het beslissingsproces bij jouw potentiële klant in beeld komen? We zorgen ervoor dat we voor jouw bedrijf een heldere en gestroomlijnde strategie ontwikkelen, waarmee we doelgericht en structureel jouw doelgroep gaan bereiken.

Online leadgeneratie in de praktijk

We zullen aan de slag gaan met verschillende speerpunten. Aan de ene kant zorgen we voor relevanter verkeer naar jouw website. Om doorlopend leads via je eigen website binnen te halen, gaan we ook bedrijven én personen herkennen op je website. Doordat we steeds aan de knoppen draaien, ben je verzekerd van leads door het jaar heen.

Bedrijven herkennen op je website

Wil je meer inzicht krijgen in welke bedrijven jouw website bezoeken? Met Salesfeed kun je bedrijven herkennen op je website. Dit kan ervoor zorgen dat je waardevolle commerciële informatie verzamelt over zowel prospects als over bestaande of oud klanten. Leadbouwers is Salesfeed partner en wij adviseren je over de implementatie, maar ook over de opvolging van leads. Om de opvolging van leads zo aantrekkelijk mogelijk te maken werken wij samen met telemarketingbureau’s.

Sales en marketing gaan hand in hand

Wij gaan er vanuit dat sales en marketing hand in hand gaan. We stellen samen de juiste prioriteiten op en maken een keuze uit een strategie die past bij jouw organisatie. Op deze manier verwezenlijken we snel resultaat, maar zorgen we ook voor leadgeneratie online op lange termijn.

Meer weten?

We nemen snel - meestal vandaag nog - contact op.